april 27, 2012

Fuldkornspizza

Pizzaria & Burgerhouse introducerer i samarbejde med Valsemøllen en ny fuldkornspizza på menuen.

Vi anbefaler at du prøver vores fuldkornspizza, som ikke bare er et sundere alternativ til den traditionelle pizza, dens sprøde og grove bund vil også overraske med sin gode smag og konsistens. Pizzaerne er bagt af fuldkornsmel, som indeholder alle kornets kostfibre, vitaminer og mineraler. Fuldkorn smager af mere, giver brændstof til kroppen og en god lang mæthedsfornemmelse.

Bed om mindre ost og vælg det mest fedtfattige fyld på menuen, hvis du vil gøre det ekstra sundt.

Især børnefamilierne har været glade for fuldkornspizzaerne, da børnene får et sundere alternativ uden at kunne smage forskel.

Kostfibre: 5,0 g/100 g brød

*Da vi har både den traditionelle pizza og fuldkornspizza på menuen bedes du fortælle, hvilken pizzabund du ønsker din pizza skal laves af, da vi ellers går ud fra, at det er den traditionelle du ønsker.